Siirry pääsisältöön
Boy with Bike)

Potilaamme

Lupauksemme potilaalle: Sinä olet tärkein

Tervetuloa kotiin

Olet kulkenut pitkän matkan ja nyt olet saapunut perille paikkaan, jossa saat tukea. Ymmärrämme harvinaisia ja vakavia sairauksia, koska olemme työskennelleet niiden kanssa vuosikymmeniä. Olemme täällä auttaaksemme sinua! Potilaiden kanssa tekemämme yhteistyö auttaa meitä tunnistamaan sellaiset lääketieteelliset tarpeet, joihin ei ole vielä vastattu. Pyrimme innovoimaan näihin tarpeisiin uusia ratkaisuja. Samalla jatkokehitämme nykyisiä hoitojamme esimerkiksi immuunipuutosten, autoimmuunisairauksien, hyytymishäiriöiden ja perinnöllisen angioedeeman hoitoon.

Tekemistämme ohjaa lupauksemme tarjota hoitoja henkeä uhkaaviin sairauksiin ja parantaa potilaidemme ja heidän perheidensä elämänlaatua, koska harvinaisen sairauden kanssa eläminen vaikuttaa potilaan lisäksi myös hänen läheisiinsä. Tarjoamme tukiohjelmia ja aktiviteetteja sekä toimimme yhteistyössä potilasetujärjestöjen kanssa parantaaksemme ja laajentaaksemme koulutus- ja tiedotusohjelmia. Teemme yhteistyötä myös valtioiden viranomaisten kanssa varmistaaksemme, että potilaat saavat tarvitsemiaan lääkkeitä voidakseen elää mahdollisimman täysipainoista elämää.

Kuinka voimme auttaa sinua?

Immuunipuutos ja autoimmuunisairaudet

CSL Behring on maailman johtava immunoglobuliinien (Ig) valmistaja. Meillä on yksi kattavimmista laadukkaiden, edistyksellistä teknologiaa hyödyntävien Ig-hoitojen valikoimista. Hoitoja on saatavilla seuraaviin sairauksiin:

Perinnölliset verenvuotohäiriöt

Olemme globaali edelläkävijä verenvuotohäiriöihin tarkoitettujen innovatiivisten lääkkeiden saralla. Meillä on alan suurin lääkevalikoima perinnöllisten verenvuotohäiriöiden hoitoon. Valikoimassamme on toistakymmentä plasmaperäistä ja rekombinanttia hyytymistekijäkonsentraattia. Hoitoja on saatavilla seuraaviin sairauksiin:

Perinnöllinen angioedeema (HAE)

Hiljattain esittelimme maailman ensimmäisen ihon alle annettavan perinnöllisiä angioedeemakohtauksia (HAE) ehkäisevän hoidon. Tarjoamme yhä myös laskimonsisäistä tarvittaessa otettavaa C1-esteraasin estäjähoitoa.

Keuhkosairaus

FIN-OTH-0020 Apr 2024