Siirry pääsisältöön
Researcher smiling)

Yhtiömme

Lupauksemme ohjaa toimintaamme.

Kaikki alkoi lupauksesta. CSL perustettiin yli 100 vuotta sitten tarjoamaan uusimpaan teknologiaan perustuvia hoitoja henkeä uhkaaviin sairauksiin. Kuluneen vuosisadan aikana CSL Behring on kasvanut globaaliksi bioteknologian edelläkävijäksi, jonka tekemistä ohjaa sama lupaus tarjota hoitoja vakaviin sairauksiin ja parantaa elämänlaatua. Meillä on tarjolla alamme laajin valikoima korkealaatuisia plasmaperäisiä ja rekombinanttitekniikalla valmistettuja valmisteita. Kykymme innovoida ja toimittaa elintärkeitä lääkkeitä ympäri maailman potilaille, joiden lääketieteellisiin tarpeisiin ei ole kyetty vastaamaan, on luonut meille maineen toimijana, joka asettaa potilaan tarpeet aina etusijalle. Me olemme CSL Behring ja lupauksemme ohjaa toimintaamme.

Tutustu yritysesitteeseemme

Vastuullisen liiketoiminnan käytännesäännöt

Our Code of Responsible Business Practice

CSL Ltd. Annual Report 2022

Tietoja meistä

Keskitymme harvinaisiin ja vakaviin sairauksiin

Innovatiivisten lääkkeiden portfolioomme kuuluu laaja valikoima rekombinantti- ja plasmaperäisiä valmisteita hyytymishäiriöiden, immuunipuutosten ja kroonisen tulehduksellisen demyelinoivan polyneuropatian sekä perinnöllisen angioedeeman hoitoon.

Arvomme

CSL on sitoutunut vahvasti arvoihinsa, jotka ovat ohjanneet toimintaamme jo useita vuosikymmeniä. Arvomme ovat menestyksemme perusta – ne ovat auttaneet meitä pelastamaan ihmishenkiä, suojelemaan terveyttä ja ansaitsemaan maineemme varmana ja luotettavana globaalina edelläkävijänä. Arvot ovat keskiössä työntekijöidemme kanssakäymisessä, päätöksenteossa ja ongelmanratkaisussa. Arvomme ovat:

Potilaslähtöisyys

Pidämme sen, minkä lupaamme potilaille.

Innovaatio

Muutamme innovatiivisen ajattelun ratkaisuiksi.

Rehellisyys

Seisomme sanojemme takana.

Yhteistyö

Yhdessä olemme vahvempia.

woman at computer

Ylivoimainen suorituskyky

Olemme ylpeitä tuloksistamme.

Johtoryhmämme

Johtoryhmämme on sitoutunut vankasti potilaslähtöisyyteen, minkä ansiosta pystymme täyttämään velvoitteemme osakkeenomistajillemme.

Lue lisää