Siirry pääsisältöön
)

Valmisteemme

Valmisteemme

CSL Behring on yritys, joka valmistaa erikoisbioterapiavalmisteita yli sadan vuoden kokemuksella vakavista sairauksista kärsiville ihmisille ympäri maailman. Bioterapiat eroavat perinteisistä kemiallisiin aineisiin perustuvista lääkkeistä siten, että ne valmistetaan ihmisveren plasmasta tai rekombinanttitekniikoiden avulla. CSL Behring on ylpeä voidessaan auttaa ihmisiä, joilla on von Willebrandin tauti (VWD), hemofilia, primaari immuunipuutos (PID), perinnöllinen angioedeema (HAE), fibrinogeenipuutos, ja muita harvinaisia sairauksia. Tuotamme myös bioterapioita ehkäisemään vastasyntyneiden hemolyyttisiä sairauksia ja ehkäisemään tai pysäyttämään verenvuotoja hätätapausten tai suunniteltujen leikkauksien yhteydessä.

Albumiini

Alburex

Ihmisen albumiini

Hematologia

Afstyla

lonoktokogi alfa, rVIII-Single Chain

Cluvot

Ihmisen hyytymistekijä XIII

Confidex

Ihmisen protrombiinikompleksi-
konsentraatti

Haemate

Ihmisen hyytymistekijää VIII (FVIII) ja ihmisen von Willebrand –tekijä

Riastap

Ihmisen fibrinogeeni

Immunologi

Hizentra

IIhmisen normaali immunoglobuliini, SCIg

Privigen

Ihmisen normaali immunoglobuliini, IVIg

Rhophylac

Ihmisen anti-d-immunoglobuliini

Keuhkosairaus

Respreeza

Ihmisen alfa1-proteinaasinestäjä

Parempaa terveyttä luomassa

CSL Behringin panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen on synnyttänyt laajan valikoiman valmisteita, joilla on ollut kestävä vaikutus ihmisten terveyteen ympäri maailman.

man with cows

Vaikuttamista yksi hoito kerrallaan

Tuomme markkinoille bioterapioita harvinaisiin sairauksiin, joihin ei välttämättä muuten olisi tarjolla hoitoja.

boy playing piano

Sitoumuksemme ja lupauksemme

Sitoumuksenamme on tuottaa lisäarvoa potilaille vastaamalla tarpeisiin, joihin muut eivät ole vielä vastanneet sekä parantamalla potilaskokemusta. Lupauksenamme on turvata hengenvaarallisista sairauksista kärsivien henkilöiden terveys ja hyvinvointi.

Ilmoita haittavaikutuksesta

Jos saat CSL Behringin valmisteisiin liittyviä haittavaikutuksia, pyydämme sinua keskustelemaan lääkärin, apteekkihenkilökunnan tai sairaanhoitajan kanssa.

CSL Behring kerää tietoa haittavaikutuksista seuratakseen tuoteturvallisuutta ja tutkiakseen, arvioidakseen ja ilmoittaakseen haittavaikutuksista asianmukaisille viranomaisille.

Lue lisää

FIN-OTH-0020 Apr 2024