Siirry pääsisältöön

Saavutettavuuslausunto


CSL Behring tarjoaa esteettömän verkkosivustokokemuksen kaikille asiakkaille ja kuluttajille, vammaisuudesta riippumatta. 

Kohtuulliset mukautukset
Henkilöiden, jotka tarvitsevat kohtuullisia mukautuksia voidakseen käyttää materiaaleja ja tietoja CSL Behringin verkkosivustolla (www.cslbehring.fi), tulee lähettää tiedot pyydetystä mukautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@cslbehring.se. Pyyntöjen esittäjien tulee liittää mukaan yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite tai puhelinnumero, josta heidät voidaan tavoittaa. CSL Behring saattaa pyynnön luonteesta riippuen tarvita lisätietoja voidakseen tarjota kohtuullisen mukautuksen.

Tekninen tuki
Jos vammaisella käyttäjällä on käytettävyysongelmia verkkosivustollamme tai muulla digitaalisella alustalla, hänen tulee ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen info@cslbehring.se. Lähetettävässä viestissä tulee ilmoittaa käytettävyysongelman luonne, mukaan lukien verkko-osoite, joka on saattanut vaikeuttaa käytettävyyttä.

Palaute
Pyrimme varmistamaan aina, että palvelumme ovat kaikkien asiakkaiden ja kuluttajien, myös vammaisten, saatavilla. Jos sinulla on ideoita tai kysyttävää CSL Behringin käytettävyyttä tukevista palveluista, ota yhteyttä digitaalisen viestinnän tiimiimme sähköpostitse osoitteeseen webmasterglobal@cslbehring.com tai puhelimitse numeroon 610-878-4000 USA:ssa.