)

Turvallisuus ja valmistus

Sitoudumme laatuun ja turvallisuuteen

CSL Behringillä tehdään joka päivä työtä ihmishenkien pelastamiseksi. Työ alkaa molekyyleistä, joita tutkijamme tutkivat, testaavat ja kehittävät parannuskeinoiksi. Työ etenee valmistusprosessin kautta lääkkeidemme lähetykseen ja varastointiin. Työmme tulokset päätyvät potilaillemme ja auttavat heitä saavuttamaan tasapainoisemman ja pidemmän elämän.

Olemme sitoutuneet tuottamaan korkealaatuisia, turvallisia ja tehokkaita lääkkeitä. Meille tämä tarkoittaa sitä, että valmistusprosessin jokaisen vaiheen tulee täyttää tai ylittää kaikkein tiukimmatkin tuoteturvallisuuden vaatimukset, joita viranomaiset ympäri maailman ovat asettaneet. Sitoumuksemme tuottaa mahdollisimman korkealaatuisia valmisteita tunnustetaan alallamme ja palvelemiemme potilaiden keskuudessa. CSL Behring takaa niin plasmaperäisten kuin rekombinanttien lääkkeidensä laadun ja turvallisuuden. Valitsemme mahdollisimman korkealaatuisia raaka-aineita, testaamme valmisteita useassa vaiheessa, poistamme patogeeneja valmistusprosessin useissa eri vaiheissa, noudatamme uusimpia hyvää tuotantotapaa koskevia ohjeita (cGMP) ja valvomme lääkkeitä lääketurvatoiminnan avulla.

Potilaamme

Katso kuinka valmisteemme voivat auttaa harvinaisen tai vakavan sairauden kanssa eläviä – sairastuneita ja heidän läheisiään.

Lue lisää
Tutkimus ja tuotekehitys

Katso, mitä teemme.

Lue lisää
Avoimet työpaikat

Liity moniammatilliseen joukkoomme ja jätä jälkesi historiaan yhdessä älykkäiden ja asialleen omistautuneiden kollegoiden kanssa.

Lue lisää