Siirry pääsisältöön
Hero)

Professor Heimburger Award

Tieteen juhlaa

Professori ja Tohtori Norbert Heimburger oli CSL Behringin työntekijä yli 30 vuoden ajan, ja hän oli nykyaikaisen verenhyytymishoidon edelläkävijä. Tohtori Heimburgerin saavutuksia olivat pastörointiin perustuvien, virusturvallisten plasmatuotteiden kehittäminen sekä ensimmäisen tehokkaan virusinaktivoidun FVIII-konsentraatin markkinoille tuominen vuonna 1981.

Hänen kunniakseen CSL Behring loi Heimburger Award -palkinnon. Se on tunnustus tuoreiden koagulaatioasiantuntijoiden kliiniselle ja/tai prekliiniselle tutkimukselle, jonka tavoitteena on parantaa verenvuotohäiriöistä kärsivien potilaiden hoitoa.

Globaali tutkimusapuraha

CSL Behring on sitoutunut tukemaan hyytymisalan kehitystä pitkällä tähtäyksellä. Uusimpien julkaisujen ja alan toimijoilta saadun palautteen perusteella on tärkeää auttaa uuden sukupolven hyytymisasiantuntijoita saamaan jalansijaa käytännön lääketieteen ja tutkimuksen alalla. Näin varmistamme terapia-alueen jatkuvan kehityksen. Tätä tavoitetta tukeakseen CSL Behring rahoittaa yhdeksättä kansainvälistä apurahahakua.

Tietoa apurahoista ja kelpoisuudesta

CSL Behring asettaa globaaliin hakuun viisi €25,000 apurahaa.

Apurahat on varattu tutkijoille, joilla on lääketieteen tutkinto. Etusijalla ovat hakijat, joilla on alle viisi vuotta tutkijakokemusta hemostaasin alalta.

Tämä apuraha edellyttää, että vastaavaa rahoitusta ei ole. Apurahat on tarkoitettu hyytymisalan kliiniseen ja/tai prekliiniseen tutkimukseen.

Read our Newsletter

Tämänhetkinen haku
Hakemus
  Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa hakemisesta tai hakukäytännöstä ja -menettelyistä. Haku vuodelle 2024 on nyt aukiHakemukset, joissa on mukana hakulomake, lyhyt CV ja (yksisivuinen) tutkimussuunnitelma, on vastaanotettava 14. marraskuuta 2023 mennessä, jotta ne voidaan ottaa mukaan seuraavaan arviointiprosessiin.

 

 


Aiempien vuosien palkinnonsaajat