)

Palkinnot ja apurahat

Huippuosaamisen juhlaa

CSL Behring on sitoutunut edistämään tieteellisen tiedon leviämistä, vaalimaan huippuosaamista ja tukemaan tulevia lääketieteen tutkijoita. Tuemme myös harvinaisten sairauksien potilasjärjestöjen edunvalvontatyötä. Yhdysvalloissa LEAD-ohjelmamme pureutuu monimutkaisiin juridisiin ja julkishallinnollisiin ongelmiin ja varmistaa, että potilaiden ääni tulee kuulluksi kongresseissa ja osavaltioiden hallinnossa.

tutkija

Nordic von Willebrand Scholarship

CSL Behring Nordic von Willebrand Scholarship on vuonna 2004 perustettu joka toinen vuosi jaettava apuraha, jolla tuetaan von Willebrandin tautiin (VWD) liittyvää tutkimusta ja kehitystyötä Pohjoismaissa.

Lue lisää

Prof. Heimburger Award

Professori ja lääkäri Norbert Heimburger omisti työnsä CSL Behringillä veren hyytymiselle. Yli kolmen vuosikymmenen aikana hän tunnisti ja puhdisti suuren määrän plasman proteiineja.

Lue lisää

Interlaken Leadership Awards

CSL Behring sponsoroi tätä maailmanlaajuista hanketta, joka tukee tutkijavetoista tutkimusta polyvalentin immunoglobuliiniterapian alalla.

Lue lisää
Potilaamme

Katso kuinka valmisteemme voivat auttaa harvinaisen tai vakavan sairauden kanssa eläviä – sairastuneita ja heidän läheisiään.

Lue lisää
Valmisteemme

Tutustu CSL Behringin valmisteisiin, joilla hoidetaan henkeä uhkaavia sairauksia.

Lue lisää
Avoimet työpaikat

Liity moniammatilliseen joukkoomme ja jätä jälkesi historiaan yhdessä älykkäiden ja asialleen omistautuneiden kollegoiden kanssa.

Lue lisää