Siirry pääsisältöön
Hero)

Palkinnot ja apurahat

Huippuosaamisen juhlaa

CSL Behring on sitoutunut edistämään tieteellisen tiedon leviämistä, vaalimaan huippuosaamista ja tukemaan tulevia lääketieteen tutkijoita. Tuemme myös harvinaisten sairauksien potilasjärjestöjen edunvalvontatyötä. Yhdysvalloissa LEAD-ohjelmamme pureutuu monimutkaisiin juridisiin ja julkishallinnollisiin ongelmiin ja varmistaa, että potilaiden ääni tulee kuulluksi kongresseissa ja osavaltioiden hallinnossa.

CSL Behring Nordic Scholarship for immunodeficiencies

CSL Behring Nordic Scholarship for immunodeficiencies

The CSL Behring Nordic Scholarship for immunodeficiencies was established in 2023 and will be awarded every two years, starting 2024, to support research and development in the field of immunodeficiency in the Nordic region.

White flower

Prof. Heimburger Award

Professori ja lääkäri Norbert Heimburger omisti työnsä CSL Behringillä veren hyytymiselle. Yli kolmen vuosikymmenen aikana hän tunnisti ja puhdisti suuren määrän plasman proteiineja.

Red flowers

Nordic von Willebrand Scholarship

CSL Behring Nordic von Willebrand Scholarship on vuonna 2004 perustettu joka toinen vuosi jaettava apuraha, jolla tuetaan von Willebrandin tautiin (VWD) liittyvää tutkimusta ja kehitystyötä Pohjoismaissa.