Siirry pääsisältöön

COVID-19 -tiedote

CSL jatkaa lääkkeiden toimittamista potilaille ympäri maailmaa.

news
Corona virus

Potilaiden, luovuttajien ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. COVID-19-pandemian aikanakin CSL jatkaa lääkkeiden toimittamista potilaille ympäri maailmaa. Olemme myös ryhtyneet selvittämään, millä uusilla keinoilla voisimme auttaa nimenomaan koronavirustautiin sairastuneita. Lisäksi olemme ryhtyneet toimiin henkilökuntamme terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Seuraamme epidemiatilannetta tarkasti, jotta voimme minimoida sen vaikutukset liiketoimintaamme (CSL on CSL Behringin ja Seqiruksen emoyhtiö).

Toimenpiteemme:

Olemme yhdessä muiden johtavien plasmayritysten kanssa muodostaneet CoVIg-19 Plasma Alliancen. Tämän ennennäkemättömän teollisuusyhteistyön tavoite on kehittää ja saattaa toimitettavaksi koronavirusta hoitava suonensisäinen hyperimmuuni-immunoglobuliini (H-Ig), joka on lääke, jolla hoidetaan sairaalahoidossa olevia aikuisia, jotka voivat saada COVID-19-taudista vakavia komplikaatioita. Vaiheen III testaus on käynnissä. 

Lisäksi CSL ja AstraZeneca ovat sopineet, että CSL valmistaa noin 50 miljoonaa annosta Oxfordin yliopiston rokotekandidaatti AZD1222:ta toimitettavaksi Australiaan.

Tämän lisäksi pyrimme torjumaan pandemiaa monin eri tavoin. Jos haluat lukea muista projekteistamme, katso
tiedote.

Henkilökuntamme:

Olemme ryhtyneet useisiin toimenpiteisiin työntekijöidemme turvallisuuden ja terveyden takaamiseksi. Näihin kuuluvat mm. maasta toiseen matkustamisen rajoittaminen 31.12.2021 asti ja isojen kokousten siirtäminen eteenpäin. Jotta tilanteesta aiheutuisi liiketoiminnallemme mahdollisimman vähän häiriöitä, rohkaisemme työntekijöitämme ottamaan käyttöön ja hyödyntämään tehokkaasti erilaisia viestintätekniikoita.

Potilaamme ja tuotteemme:

CSL jatkaa lääkkeiden toimittamista keskeytyksettä ympäri maailmaa. COVID-19-epidemiatilanteen muuttuessa seuraamme jatkuvasti epidemian kaikkia mahdollisia vaikutuksia toimintaamme.

Meillä on meneillään kliinisiä tutkimuksia tutkimuspaikoissa eri puolilla maailmaa. Pidämme koko ajan tiiviisti yhteyttä tutkijoihin, jotka tekevät kanssamme tätä tärkeää työtä, arvioivat uusia lupaavia lääkkeitä ja suunnittelevat, miten potilas- ja seurantakäynnit voidaan parhaiten hoitaa.

Tarjoamme teknistä asiantuntemustamme Queenslandin yliopistolle (University of Queensland, Australia), joka pyrkii kehittämään COVID-19-rokotteen. Osana tätä kumppanuutta olemme lahjoittaneet Queenslandin yliopiston prekliiniseen lääkekehityshankkeeseen yrityksemme omaa MF59®-adjuvanttia.

Luovuttajat:

Plasman keräysverkostomme toimii tämän poikkeustilan aikanakin. Plasmakeskuksemme ovat sitoutuneet huolehtimaan työntekijöidemme ja luovuttajiemme turvallisuudesta ja tiukkojen laatuvaatimusten noudattamisesta.